Velkommen til Nørreheden

Nørreheden er et § 107 og § 108 helhedstilbud med plads til 8 voksne udviklingshæmmede beboere, som kan få udbytte af en hverdag med aktivt indhold, i rummelige familielignende, nære og landlige omgivelser

Leder og tilsynsførende

Socialtilsyn Nord er godkendende og tilsynsførende myndighed.

Formand for Botilbuddet Nørrehedens bestyrelsen er sognepræst Ole Raakjær, Sulsted.

Henvendelse til Nørrehedens leder Vibeke Rasmussen på tlf. 98 26 16 86 eller norreheden@norreheden.dk

Seneste nyt fra Nørreheden

Aftenskolen på Specialskolen i Nørresundby startede op i september, og alle deltagere er kommet på de ønskede populære hold, madlavning, formning, musik og sang, rytmik og bevægelse.

Klub Georg i Jerslev samler hver onsdag aften alle, og aktivitetstilbuddene spænder vidt fra sportsudøvelser, film aftner, pandekager over bål, Halloween fest m.m. Et godt sted at møde venner.

Tre tidligere elever fra Limfjordsskolen i Løgstør var inviteret til reception d. 26/9 i anledningen af skolens 50 års fødselsdag og det var godt besøg med masser gratulanter og beboerne fik mange hilsner fra lærer og tidligere elever og andre de mødte.

Vi afholdt årets sidste temauge i uge 41, med overskrifter "Hvor kommer maden fra"? Det var sjovt endnu engang at komme ud og besøge en kvæggård, en svine- og kartoffelgård, plukke svampe, besøge Rævhede Naturcenter og en nøddeplantage. Vi lagde ud mandag med et besøg på Hertha levefællesskab nær Galten, hvor der bl.a. arbejdes med landbrug, gartner og hvor man selv forarbejder råvarerne, til salg i lokalområdet. Vi var inviteret med til den fælles morgensang kl. 8.40, så vi var meget, meget tidligt op og hjemmefra. Men alle beboerne klarede fint at stå op i morgenmørket kl. 06, og vi nåede frem til tiden, trods GPS.

Alle glæder sig til Popstival, som i år finder sted tirsdag d. 29/10 på Skråen i Nordkraft.

Vibeke stopper på Nørreheden og stillingen som ny leder er opslået, med forventet ansættelse til d. 1/1 2020. Interesserede ansøgere kan se nærmere på jobindex,dk

Du finder bostedet her

Kontakt botilbuddet på

Ajstrup Nørrehede 24
9381 Sulsted
Nordjylland
Se kort

98 26 16 86
 
 
 

Bosted for udviklingshæmmede